Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου
Ανανεώθηκε:
Για ψεύδη, εξαπάτηση και διχασμό κατηγορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή ανάρτησή του για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία.
«Η ευρωπαϊκή ηγεσία συγχαίρει σήμερα την Ελλάδα για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία. Ο κ. Τσίπρας, που έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου, με το ψέμα, την εξαπάτηση, τον διχασμό, τους φόρους, τις περικοπές, το τσάκισμα της μεσαίας τάξης και την περιθωριοποίηση της χώρας, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα και να εμφανίζει μάλιστα ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Έλληνες», απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
Και πρόσθεσε: «Αμετανόητος, εξακολουθεί να βαδίζει τον δρόμο του ψέματος επιχειρώντας ξανά να κάνει το μαύρο, άσπρο. Γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει».
Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του κατηγορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκηγια «ψέματα και θράσος» σημειώνοντας πως «ο χρόνος του τελειώνει».
Τσίπρας για την έξοδο από την εποπτεία: «Ψέματα και θράσος και το 2018 και τώρα»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσίπρας για την έξοδο από την εποπτεία: «Ψέματα και θράσος και το 2018 και τώρα»
Κομισιόν - Eurogroup χαιρετίζουν την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία
Μητσοτάκης για έξοδο από ενισχυμένη εποπτεία: Κλείνει ο κύκλος των μνημονίων - Ανοίγει νέα εποχή
Ν. Κατσέλη: Πώς θα υπολογιστούν οι καταβολές που έχουν γίνει - Με μειωμένο τόκο οι επόμενες δόσεις
06:00
Αγορά ακινήτων: Ποια μένουν απούλητα - Οι τέσσερις τύποι των πωλητών
05:00
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Παράταση έως 17 Ιουλίου - Ποια αφορά
04:00
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00