ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αντιφάσεις Γεραπετρίτη για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη επιβεβαιώνουν την ενοχή Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αντιφάσεις Γεραπετρίτη για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη επιβεβαιώνουν την ενοχή Μητσοτάκη
«Κάθε λέξη που ξεστομίζουν επιβεβαιώνει πως ο πρωθυπουργός είναι ο εγκέφαλος της παρακρατικής σπείρας», υποστηρίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση INTIME

Στην εκτίμηση πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης υποπίπτει σε αντιφάσεις για τους λόγους παρακολούθησης προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, υπογραμμίζοντας πως «επιβεβαιώνουν την ενοχή Μητσοτάκη».

Στην αξιωματική αντιπολίτευση αναρωτιούνται αν ο υπουργός Επικρατείας, που δήλωσε σήμερα Δευτέρα στον ΣΚΑΪ πως «κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους» παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά προεξοφλεί πως δεν προέκυψε τίποτα από την υποκλοπή, είναι ο ίδιος κ. Γεραπετρίτης που τηλεφωνούσε πριν είκοσι ημέρες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ για να τον καλέσει σε κατ' ιδίαν ενημέρωση για τους λόγους παρακολούθησής του.

«Αφού κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους, πώς ο κ. Μητσοτάκης είπε προχθές στη Βουλή πως “από την πρώτη ώρα που η κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά έλαβα γνώση των γεγονότων, η κυβέρνηση κάλεσε τον ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί προσωπικά, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν”; Οι διαδοχικές αντιφάσεις των κυβερνητικών στελεχών είναι η διαρκής απόδειξη της ενοχής Μητσοτάκη. Δεν απαντούν στα αυτονόητα ερωτήματα γιατί ξέρουν αυτό που έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός: Ότι κάθε λέξη που ξεστομίζουν επιβεβαιώνει πως αυτός είναι ο εγκέφαλος της παρακρατικής σπείρας», καταλήγουν στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ