ΣΥΡΙΖΑ: «Eπιχείρηση κουκουλώματος» του σκανδάλου των υποκλοπών από το «παρακράτος Μητσοτάκη»
Ανανεώθηκε:
Για επιχείρηση κουκουλώματος του σκανδάλου των υποκλοπών από το «παρακράτος Μητσοτάκη» κάνει λόγο, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με βάση σημερινό (Τρίτη) δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΠ που εντάσσονται στο περιβάλλον Μητσοτάκη, ζήτησαν από τους υπαλλήλους να παραδώσουν τα ειδικού τύπου υπηρεσιακά usb των παρακολουθήσεων, με σκοπό την καταστροφή τους.
«Όλα αυτά μετά την ανακοίνωση της ΑΔΑΕ ότι προχωρά επιτέλους σε ελέγχους. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει πειστικές απαντήσεις οι δε αρμόδιοι θεσμοί, Δικαιοσύνη και ΑΔΑΕ, θα πρέπει με κατεπείγουσα διαδικασία να ενεργήσουν και να εξεταστούν οι αρμόδιοι για τις παρακολουθήσεις υπάλληλοι», υποστηρίζουν στην Κουμουνδούρου.
Στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ υπογραμμίζουν πως «το παρακράτος Μητσοτάκη έχει τραυματίσει και συνεχίζει να τραυματίζει την Δημοκρατία».
«Χρέος όλων μας να μπει ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο», καταλήγουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βουλή: «Πράσινο φως» στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις με 142 «ναι»
ΣΥΡΙΖΑ: Οι αντιφάσεις Γεραπετρίτη για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη επιβεβαιώνουν την ενοχή Μητσοτάκη
Basketgate: Στη φυλακή ο Λιόλιος και ακόμη δύο εμπλεκόμενοι - Τη Δευτέρα οι υπόλοιπες απολογίες
23:59
Η καταιγίδα «κατέβασε» τα καμένα στο Πόρτο Γερμενό - Φερτά υλικά στο δρόμο, λάσπη η θάλασσα
23:50
Σάλος για τα περί σύγκρουσης Νετανιάχου με τον αρχηγό στρατού για επίθεση στο Ιράν παραμονές εκλογών
23:45
Ακόμα μια ημέρα κινητοποιήσεων στην Ιταλία: Οι ιδιοκτήτες ταξί διαδηλώνουν για τα καύσιμα τη Δευτέρα
23:42