ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία και όχι με γραφικότητες

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία και όχι με γραφικότητες
«Την ίδια μέρα που ο κ. Τσίπρας περιφέρει την καταστροφολογία και την απόγνωση του, ανακοινώθηκε ότι η Ελλάδα έχει, στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, την 5η υψηλότερη ανάπτυξη στην ΕΕ, ύψους 7,7%», δήλωσε ο κ. Οικονόμου INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δριμύτατη επίθεση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τις τοποθετήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Βέροια.

«Αντί για πολλά λόγια, δύο μόνο σημεία απέναντι στα ασύστολα ψέματα του κ. Τσίπρα:

Η Ελλάδα, χάρη στον μηχανισμό που εφαρμόζει, έχει χαμηλότερες τελικές τιμές καταναλωτή στα τιμολόγια ρεύματος από τον μέσο όρο της ΕΕ.

Την ίδια μέρα που ο κ. Τσίπρας περιφέρει την καταστροφολογία και την απόγνωση του, ανακοινώθηκε ότι η Ελλάδα έχει, στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, την 5η υψηλότερη ανάπτυξη στην ΕΕ, ύψους 7,7%, με το ΑΕΠ της χώρας να είναι πάνω από το επίπεδο που είχε πριν από την πανδημία», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Κατέληξε δε:

«Με αυτά τα όπλα στηρίζουμε έμπρακτα την κοινωνία και τις επιχειρήσεις στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Με ενσυναίσθηση, γνώση, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Όχι με γραφικότητες και μυθολογίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ