Ηλιόπουλος: Aυτός που ενδιαφερόταν να ακούει τις συνομιλίες Σπίρτζη με Τσίπρα ήταν ο Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε:
Στις «διαβολικές συμπτώσεις» που επικαλέστηκε ο Γιάννης Οικονόμου για την παρακολούθηση του Χρήστου Σπίρτζη απαντά την Παρασκευή ο Νάσος Ηλιόπουλος μέσω ανάρτησής του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για πανικό του κυβερνητικού εκπροσώπου στον οποίο «υπενθυμίζει τρεις «διαβολικές συμπτώσεις»:
- «Διαβολική σύμπτωση είναι η αποστολή στον κ. Σπίρτζη του ίδιου SMS, με το λογισμικό Predator, που είχαν λάβει ο κ. Κουκάκης και ο κ. Ανδρουλάκης.
- Διαβολική σύμπτωση είναι ότι τα άλλα δύο θύματα του Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ. Άραγε ισχύει το ίδιο και για τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ; Αν είχαν καταργήσει την τροπολογία που μπλοκάρει την ΑΔΑΕ θα το ξέραμε ήδη.
- Διαβολική σύμπτωση είναι ότι ο κ. Σπίρτζης έλαβε το SMS με το κακόβουλο λογισμικό Predator, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και την επίκαιρη ερώτηση στον κ. Μητσοτάκη».
Με λίγα λόγια, προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος, αυτός που ενδιαφερόταν να ακούει τις συνομιλίες του κ. Σπίρτζη με τον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του ήταν η ΕΥΠ, ο πολιτικός της προϊστάμενος Κυριάκος Μητσοτάκης και το «παρακράτος που έχει στήσει».
Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οικονόμου για υπόθεση Σπίρτζη: Καλώς έπραξε και κατέφυγε στη Δικαιοσύνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άμεση σύγκληση της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας ζητά ο Τσίπρας μετά τις καταγγελίες Σπίρτζη
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Τα ρεκόρ που «έσπασαν» το 2025 - Οι χάρτες με τους 10 καύσωνες, παγετούς και βροχοπτώσεις
18:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί σε διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας
18:26
ΕΛΛΑΔΑ
Βαρυμπόμπη: Τροχαίο με τραυματίες στον Κηφισό - Καθυστερήσεις στο σημείο
18:15
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: «Θέλω αραιό αίμα να περνά από την καρδιά μου» - Γιατί «παρακούει» τους γιατρούς του
18:08
ΚΟΣΜΟΣ