ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Aυτός που ενδιαφερόταν να ακούει τις συνομιλίες Σπίρτζη με Τσίπρα ήταν ο Μητσοτάκης

Ηλιόπουλος: Aυτός που ενδιαφερόταν να ακούει τις συνομιλίες Σπίρτζη με Τσίπρα ήταν ο Μητσοτάκης
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για πανικό του κυβερνητικού εκπροσώπου στον οποίο «υπενθυμίζει τρεις «διαβολικές συμπτώσεις» ΑΠΕ/ΜΠΕ

Στις «διαβολικές συμπτώσεις» που επικαλέστηκε ο Γιάννης Οικονόμου για την παρακολούθηση του Χρήστου Σπίρτζη απαντά την Παρασκευή ο Νάσος Ηλιόπουλος μέσω ανάρτησής του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για πανικό του κυβερνητικού εκπροσώπου στον οποίο «υπενθυμίζει τρεις «διαβολικές συμπτώσεις»:

  1. «Διαβολική σύμπτωση είναι η αποστολή στον κ. Σπίρτζη του ίδιου SMS, με το λογισμικό Predator, που είχαν λάβει ο κ. Κουκάκης και ο κ. Ανδρουλάκης.
  2. Διαβολική σύμπτωση είναι ότι τα άλλα δύο θύματα του Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ. Άραγε ισχύει το ίδιο και για τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ; Αν είχαν καταργήσει την τροπολογία που μπλοκάρει την ΑΔΑΕ θα το ξέραμε ήδη.
  3. Διαβολική σύμπτωση είναι ότι ο κ. Σπίρτζης έλαβε το SMS με το κακόβουλο λογισμικό Predator, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και την επίκαιρη ερώτηση στον κ. Μητσοτάκη».

Με λίγα λόγια, προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος, αυτός που ενδιαφερόταν να ακούει τις συνομιλίες του κ. Σπίρτζη με τον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του ήταν η ΕΥΠ, ο πολιτικός της προϊστάμενος Κυριάκος Μητσοτάκης και το «παρακράτος που έχει στήσει».

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ