ΔΕΘ 2022 - Κουτσούμπας: Κανένας εφησυχασμός, αλλά ενιαίος πανελλαδικός αγώνας
«Η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων», τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην πλατεία ΧΑΝΘ.
Ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε να μην υπάρξει «κανένας εφησυχασμός» αλλά «ενιαίος πανελλαδικός αγώνας, τώρα» και πρόσθεσε:
«Καμιά αυταπάτη, καμιά αναμονή για λύσεις από τα πάνω. Να μην εγκλωβιστεί το εργατικό λαϊκό κίνημα στην αναμονή και στην αυταπάτη των εκλογών, αλλά να βγει τώρα στο προσκήνιο. Όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες και επιστήμονες, φοιτητές, μαθητές, νέοι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι σε συμπόρευση με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Μόνο έτσι μπορεί να ανατείλει η ελπίδα για την Ελλάδα, για τον λαό μας».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης για την προγραμματισμένη πορεία ενόψει της τελετής εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία ΧΑΝΘ, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Η ζωή μας δεν μπαίνει σε voucher και pass, οργάνωση και αγώνας για ζωή με δικαιώματα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΘ 2022: Τι θα περιλαμβάνει το «καλάθι» των εξαγγελιών Μητσοτάκη - Το «πακέτο» των 5,5 δισ.
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Χτίσαμε πλέγμα θωράκισης της ελληνικής κοινωνίας, στηρίξαμε τις επιχειρήσεις
86η ΔΕΘ - Σχοινάς: Η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται ως επενδυτικός προορισμός
SPONSORED
Νέο εξάρτημα πυραύλου ξεβράστηκε σε παραλία του Αγίου Νικολάου της Κρήτης
18:38
Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 28χρονος που έπεσε από ταράτσα
18:29
Πέθανε ο λήπτης που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της 21χρονης Έμμας - «Είχε κάτι πολύτιμο δικό μου»
18:18
Reuters: Η σκιά της Κίνας φέρνει κούρσα εξοπλισμών σε όλο τον Ινδοειρηνικό
18:07