ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Περιμέναμε ενιαίο μέτωπο στις τουρκικές προκλήσεις

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Περιμέναμε ενιαίο μέτωπο στις τουρκικές προκλήσεις
«Μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ο λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ που εκδίδει δεκάδες ανακοινώσεις καθημερινά, δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τις ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδας», αναφέρει η ΝΔ Intime

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για σιωπή μετά την επίθεση του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα από το βήμα του ΟΗΕ.  

«Μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ο λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ που εκδίδει δεκάδες ανακοινώσεις καθημερινά, δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τις ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδας, που εξαπέλυσε χθες από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», αναφέρει, σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Σε τέτοιου είδους προκλήσεις σε βάρος της χώρας, θα αναμέναμε να υπήρχε ενιαίο μέτωπο και καθολική αντίδραση», επισημαίνεται στο ίδιο σχόλιο.

«Να προβληματιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

Παράλληλα, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κάλεσε νωρίτερα την αξιωματική αντιπολίτευση να προβληματιστεί μετά τη χθεσινή ομιλία Ερντογάν αλλά και τις εξελίξεις με τη ΜΚΟ που αναγνώρισε ότι οι πρόσφυγες στον Έβρο δεν ήταν σε ελληνικό έδαφος.

Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να «επαναπροσδιορίσει τις συντεταγμένες του» στα ζητήματα αυτά καθώς ενώ βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο πολιτικό σκηνικό εσωτερικά και υπάρχει τοξικότητα, πρέπει να μπαίνουν όρια και να μην υιοθετείται η προπαγάνδα αλλότριων δυνάμεων.

«Πρέπει να μπαίνουν τα όρια όταν αντί να αντιπολιτεύεσαι την κυβέρνηση, αντιπολιτεύεσαι την πατρίδα σου υιοθετώντας επιχειρήματα, προπαγάνδα, θέσεις, που εκπέμπουν δυνάμεις αλλότριες προς την Ελλάδα και που αποδεικνύεται στο τέλος της ημέρα ότι είναι ψεύτικες και κίβδηλες», είπε στοΝ ΣΚΑΪ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ