ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: Διαστρεβλώθηκαν όσα είπε ο Βαγγέλης Αποστολάκης

Κατρούγκαλος: Διαστρεβλώθηκαν όσα είπε ο Βαγγέλης Αποστολάκης
Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει, σε ανάρτηση στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως «η κυριαρχία στα νησιά μας και το δικαίωμα άμυνας και υπεράσπισής τους αποτελούν αδιαπραγμάτευτες "κόκκινες" γραμμές» INTIME NEWS

Για «μονταζιέρα» κάνει λόγο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, σε σχέση με τηλεοπτική δήλωση του Βαγγέλη Αποστολάκη.

Ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, πρώην υπουργός Άμυνας κι επίτιμος αρχηγός Α/ΓΕΕΘΑ δήλωσε χθες Δευτέρα στο ΣΚΑΙ: «Δεν νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε».

Ο τομεάρχης Εξωτερικών, ωστόσο, της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει πως στην ιστοσελίδα του σταθμού η δήλωση του κ. Αποστολάκη αποδόθηκε ως εξής: «Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε».

Ο κ. Κατρούγκαλος σημειώνει, σε ανάρτηση στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως η κυριαρχία στα νησιά μας και το δικαίωμα άμυνας και υπεράσπισής τους αποτελούν αδιαπραγμάτευτες «κόκκινες» γραμμές απέναντι στις απαράδεκτες τουρκικές απειλές.

«Πρέπει να μένουν έξω από την κομματική αντιπαράθεση, πολύ περισσότερο τη διαστρέβλωση της μονταζιέρας», συμπληρώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ