ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Η ΝΔ αποκλείει βασικούς μάρτυρες φοβούμενη αποκαλύψεις για Μητσοτάκη

Ηλιόπουλος: Η ΝΔ αποκλείει βασικούς μάρτυρες φοβούμενη αποκαλύψεις για Μητσοτάκη
«Πλέον είναι μονόδρομος για τους βουλευτές της ΝΔ να δεχθούν επιτέλους την κλήση των μαρτύρων που από την πρώτη στιγμή ζητά σύσσωμη η αντιπολίτευση», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία INTIME / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πως η ΝΔ αποκλείει βασικούς μάρτυρες από την εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις, όπως οι κ.κ. Λαβράνος, Μπίτζιος, Δημητριάδης, φοβούμενη τις αποκαλύψεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ενώ προσπαθεί να κλείσει άρον άρον τις εργασίες της επιτροπής κάνει λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρεται στις σημερινές (Πέμπτη) αποκαλύψεις του TV Χωρίς Σύνορα οι οποίες, κατά τον ίδιο, επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι έχουν καταλάβει.

«Πλέον είναι μονόδρομος για τους βουλευτές της ΝΔ να δεχθούν επιτέλους την κλήση των μαρτύρων που από την πρώτη στιγμή ζητά σύσσωμη η αντιπολίτευση», καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.

Σύμφωνα με στοιχεία ηλεκτρονικών επικοινωνιών που φέρνει στο φως το TVXS οι επιχειρηματίες Γιάννης Λαβράνος και Φέλιξ Μπίτζιος, κεντρικά πρόσωπα στο σκάνδαλο των υποκλοπών, είναι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από την εταιρεία KRIKEL, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια έχει εξασφαλίσει, με βάση πάντοτε το δημοσίευμα, «απόρρητες» συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ