ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύναμη Ζωής για σχέση του φερόμενου παιδοβιαστή με την Περιφέρεια Αττικής: Αρκετά με τη σιωπή

Δύναμη Ζωής για σχέση του φερόμενου παιδοβιαστή με την Περιφέρεια Αττικής: Αρκετά με τη σιωπή
Η υπό την Ρένα Δούρου παράταξη καλεί τον περιφερειάρχη να απαντήσει για το αν ο φερόμενος δράστης, ως προμηθευτής διαφόρων ειδών καθαριότητας του ελληνικού Δημοσίου, είχε κι έχει οικονομικές σχέσεις με την Περιφέρεια Αττικής Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Αρκετά με τη σιωπή», άμεσες εξηγήσεις ζητά η παράταξη Δύναμη Ζωής υπό την Ρένα Δούρου από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για ενδεχόμενες οικονομικές σχέσεις της Περιφέρειας με τον φερόμενο βιαστή ανήλικης.

Συγκεκριμένα, καλεί τον κ. Πατούλη να απαντήσει για το αν ο φερόμενος δράστης, ως προμηθευτής διαφόρων ειδών καθαριότητας του ελληνικού Δημοσίου, είχε κι έχει οικονομικές σχέσεις με την Περιφέρεια Αττικής.

Αν ο φερόμενος δράστης είχε, έχει λάβει ως επιχειρηματίας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό- επιδότηση από το ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Αττικής).

Η παράταξη στην ερώτησή της αναφέρει ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν και είναι υποχρέωση της διοίκησης να δώσει καθαρές εξηγήσεις για ένα απεχθές θέμα που έχει αναστατώσει την κοινωνία.

«Αντ' αυτών, ως τώρα ούτε έκφραση αποτροπιασμού, ούτε επίσημη, ρητή και κατηγορηματική καταδίκη έχουν διατυπωθεί, όπως θα ανέμενε κανείς, εκ μέρους του κ. Πατούλη, περιφερειάρχη Αττικής, αντιπροέδρου της ΕΝ.ΠΕ, αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, προέδρου του ΙΣΑ, ούτε αντίδραση στις φωτογραφίες και τα βίντεο όπου εικονίζεται με τον φερόμενο δράστη», σχολιάζει η Δύναμη Ζωής.

Η Δύναμη Ζωής, αφού παρατηρεί, με αφορμή τις φωτογραφίες του φερόμενου δράστη με τον περιφερειάρχη κι αντιπεριφερειάρχες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι τέτοιου είδους φωτογραφίες δεν συνιστούν απόδειξη ενοχής του οιουδήποτε, σημειώνει ότι σήμερα, τέσσερα 24ωρα μετά από τις αποκαλύψεις, οι πολίτες συνεχίζουν να κατακλύζονται από φωτογραφίες και βίντεο στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τη διοίκηση της περιφέρειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ