ΣΥΡΙΖΑ για τα «μακαρόνια» Κυρανάκη: Όταν o νεοφιλελευθερισμός συναντά τη γελοιότητα
Ανανεώθηκε:
Τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη πως η κυβέρνηση δεν μειώνει το ΦΠΑ στα τρόφιμα γιατί οι πλούσιοι καταναλώνουν περισσότερα μακαρόνια κι έτσι με τα αυξημένα έσοδα βοηθά όσους δεν μπορούν να ψωνίσουν λόγω ακρίβειας, «που προκύπτει κι από το ΦΠΑ», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζεται πως ο κ. Κυρανάκης επιβεβαιώνει πως όταν ο νεοφιλελευθερισμός συναντά τη γελοιότητα εμφανίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
«Μέχρι τώρα ξέραμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα πιο ακριβά καύσιμα της Ευρώπης για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι που έχουν Καγιέν. Το μόνο που τους έχει μείνει να πουν είναι ότι έχουμε το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη για να τα παίρνουν από όσους έχουν βίλες και να κάνουν κοινωνική πολιτική. Συμπέρασμα: όταν ο νεοφιλελευθερισμός συναντά τη γελοιότητα εμφανίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη», υπογραμμίζουν στην Κουμουνδούρου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πηγές ΚΟ ΝΔ για το θερμό επεισόδιο Κυρανάκη - Τζανακόπουλου στην εξεταστική επιτροπή
Τέλος το ΣΔΟΕ έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ - Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ
06:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00