ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας για παρακολουθήσεις: «Υποκλέψτε – Συγκαλύψτε – Τελειώσατε»

Κουτσούμπας για παρακολουθήσεις: «Υποκλέψτε – Συγκαλύψτε – Τελειώσατε»
«Μεθοδεύσατε το απόλυτο σκοτάδι», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Για πλήρη συγκάλυψη της υπόθεσης των παρακολουθήσεων τόσο του Νίκου Ανδρουλάκη όσο και του ΚΚΕ με τις συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού, έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μεθοδεύσατε τα πράγματα και κλείσατε άρον - άρον την Εξεταστική Επιτροπή. Όπως έλεγε το παλιό διαφημιστικό σλόγκαν "ψεκάστε – σκουπίστε – τελειώσατε". Εσείς το κάνατε, δίνοντας εντολή: "Υποκλέψτε – Συγκαλύψτε – Τελειώσατε"», είπε ο κ. Κουτσούμπας και καταλόγισε θράσος στην πλειοψηφία.

«Θέλει πραγματικά πάρα πολύ μεγάλο θράσος μετά από όλα αυτά, να ισχυρίζεστε, ότι "έγινε έρευνα", που μάλιστα σας έβγαλε και καθαρούς σαν το λευκό χιόνι», υποστήριξε και αναφερόμενος στις συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού επέρριψε ευθύνες και στα τρία κόμματα.

«Μεθοδεύσατε το απόλυτο σκοτάδι, το απόλυτο "θάψιμο" και τώρα, πάτε να βάλετε και κοινοβουλευτική σφραγίδα σε αυτό. Βέβαια, για να λέμε "τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη", σε αυτή τη μεθόδευση, στην κραυγαλέα συγκάλυψη της υπόθεσης του ΚΚΕ, δεν ήσασταν μόνοι σας, κύριοι της κυβέρνησης! Σας έδωσε χείρα βοήθειας και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ. Παρότι στην πρότασή του είχε ενσωματώσει τις υποκλοπές σε βάρος του ΚΚΕ, για να ερευνηθούν από την Εξεταστική Επιτροπή. Όμως δεν ερευνήθηκαν! Καμία έρευνα δεν έκανε η Εξεταστική Επιτροπή για τις "συνακροάσεις" στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Απολύτως καμία! Και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για αυτό. Και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην Εξεταστική Επιτροπή κάνατε σαν να μην υπήρχε η υπόθεση των υποκλοπών σε βάρος ενός ολόκληρου πολιτικού κόμματος! Αποδείχτηκε έτσι μια θλιβερή συμπαιγνία! Ούτε ασχοληθήκατε κάν! Ούτε ερωτήσεις κάνατε! Τίποτα! "Σιγή ασυρμάτου" από όλους», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ