ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Σχεδόν ομόφωνα δεκτό το σχέδιο απόφασης - Καταψηφίστηκαν δύο τροπολογίες

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Σχεδόν ομόφωνα δεκτό το σχέδιο απόφασης - Καταψηφίστηκαν δύο τροπολογίες
Όπως ανάφεραν χαρακτηριστικώς στελέχη της Ομπρέλας, «με τα 12 μίλια πέφτουμε στην παγίδα Μητσοτάκη που θα τα κάνει σημαία στην προεκλογική περίοδο» EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σχεδόν ομοφώνως, με δύο λευκά, έγινε δεκτό, το απόγευμα της Κυριακής, το σχέδιο απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατατέθηκαν δύο τροπολογίες από την εσωκομματική αντιπολίτευση, οι οποίες καταψηφίστηκαν διά ανατάσεως των χεριών.

Η πρώτη αφορούσε την απόσυρση από το κείμενο της αναφοράς στην επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και τη συζήτησή της σε νέα Κεντρική Επιτροπή.

Όπως ανάφεραν χαρακτηριστικώς στελέχη της «Ομπρέλας», «με τα 12 μίλια πέφτουμε στην παγίδα Μητσοτάκη που θα τα κάνει σημαία στην προεκλογική περίοδο».

Η δεύτερη τροπολογία αφορούσε την απόσυρση του υπό ίδρυση 130μελούς δικτύου τοπικής αυτοδιοίκησης, το οποίο, κατά την εσωκομματική αντιπολίτευση, θα αντικαταστήσει τα καταστατικά όργανα του κόμματος- Οργανώσεις Μελών, Νομαρχιακές Επιτροπές, Οργανωτικό Γραφείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ