ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Εφιάλτης το σούπερ μαρκετ - Η κυβέρνηση διαφημίζει το καλάθι της εξαπάτησης

Χαρίτσης: Εφιάλτης το σούπερ μαρκετ - Η κυβέρνηση διαφημίζει το καλάθι της εξαπάτησης
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία παρατηρεί πως το «καλάθι του νοικοκυριού» αφορά μόλις πενήντα από τα χιλιάδες προϊόντα και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσει την εκρηκτική κατάσταση ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME NEWS

«Την ώρα που το σούπερ μάρκετ έχει γίνει εφιάλτης, η αισχροκέρδεια σαρώνει την αγορά, η ακρίβεια σε βασικά είδη διατροφής ξεπερνά κάθε προηγούμενο και το διαθέσιμο εισόδημα είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη, η κυβέρνηση επιμένει να αντιμετωπίζει την πρωτοφανή κρίση με επικοινωνιακά τερτίπια», υπογραμμίζει, σε δήλωσή του, ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία παρατηρεί πως το «καλάθι του νοικοκυριού» αφορά μόλις πενήντα από τα χιλιάδες προϊόντα και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσει την εκρηκτική κατάσταση, κάτι που άλλωστε τονίζουν, όπως σημειώνει ο βουλευτής Μεσσηνίας, και με ανακοινώσεις τους οι φορείς της αγοράς.

«Αντί για εντατικοποίηση των ελέγχων και αυστηρή πάταξη της αισχροκέρδειας, αντί για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα, όπως άλλωστε συστήνει η ΕΕ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να εξαπατά την κοινωνία που δοκιμάζεται. Ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά την κρίση. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή», καταλήγει ο κ. Χαρίτσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ