ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλπάκης: Και η πρώην σύζυγος Πάτση χρυσές δουλειές με το Δημόσιο επί Μητσοτάκη

Καλπάκης: Και η πρώην σύζυγος Πάτση χρυσές δουλειές με το Δημόσιο επί Μητσοτάκη
«Το μόνο που μένει πλέον είναι τα ΕΛΤΑ να αφαιρέσουν από το σήμα τους τον Ερμή και να τον αντικαταστήσουν με την προστάτιδα πολλών “γαλάζιων” οικογενειών, τη "γαλάζια ακρίδα"», προσθέτει σκωπτικά ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Eurokinissi

«Σε ξεχωριστό και προνομιούχο σμήνος από "γαλάζιες ακρίδες" αναδεικνύεται η οικογένεια Πάτση μετά τις αποκαλύψεις ότι και η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Πάτση είχε πέσει πάνω στο δημόσιο ταμείο», υποστηρίζει ο  ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέργιος Καλπάκης.

Επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα του Documento, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως η δικηγορική της εταιρεία δεν αρκούταν να κάνει δουλειές μόνο με το νοσοκομείο Γρεβενών και τον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Όπως ο κ. Πάτσης, που πιάστηκε να παίρνει ένα εκ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ ως βουλευτής μάλιστα, η δικηγορική εταιρεία της πρώην συζύγου του θέλησε να βάλει κι αυτή χέρι στα ΕΛΤΑ εισπράττοντας 54.000 ευρώ, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη φυσικά. Το μόνο που μένει πλέον είναι τα ΕΛΤΑ να αφαιρέσουν από το σήμα τους τον Ερμή και να τον αντικαταστήσουν με την προστάτιδα πολλών “γαλάζιων” οικογενειών, τη "γαλάζια ακρίδα"», προσθέτει σκωπτικά ο κ. Καλπάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ