ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Προσπάθησε να πετάξει από πάνω του το στίγμα της συγκάλυψης

Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Προσπάθησε να πετάξει από πάνω του το στίγμα της συγκάλυψης
«Προσπάθησε να πετάξει από πάνω του το στίγμα της συγκάλυψης, πιστεύοντας ότι οι πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME NEWS

Θράσος καταλόγισε στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για το Εθνικό Σχέδιο κατά της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

«Και το θράσος έχει τα όριά του», τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός κάνει πως δεν καταλαβαίνει αυτό που από την πρώτη στιγμή φωνάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, πως δηλαδή η κομματική ταυτότητα ενός εγκληματία δεν σημαίνει τίποτα από μόνη της, σε αντίθεση με χυδαίες προσπάθειες συγκάλυψης.

«Ο πρωθυπουργός που ταυτίστηκε με την προσπάθεια συγκάλυψης του καταδικασμένου για βιασμό ανήλικου Δημήτρη Λιγνάδη, που έλεγε στον συνεργάτη του Νίκο Γεωργιάδη “μείνε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεφουσκώσει το θέμα” έχει το θράσος να ζητά και τα ρέστα από το ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα προσπάθησε να πετάξει από πάνω του το στίγμα της συγκάλυψης, πιστεύοντας ότι οι πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Όμως η ελληνική κοινωνία δεν ξεχνά την πολιτικώς απεχθή στάση του και, πολύ περισσότερο, δεν την ξεχνούν τα θύματα», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός στη Βουλή, είπε πως ο καθρέφτης χαστούκισε όσους έβαλαν πολιτικά πρόσημα σε ανατριχιαστικές πράξεις.

«Αποστρέφω το βλέμμα από εκείνους που θεωρούν κομματική αρένα το πιο ευαίσθητο αλλά και το πιο ανυπεράσπιστο κομμάτι της κοινωνίας. Αυτούς που επί μέρες τολμούσαν να βάζουν πολίτικά πρόσημα σε ανατριχιαστικές πράξεις μέχρι που τους χαστούκισε ο ίδιος ο καθρέφτης», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ