Ηλιόπουλος για συνέντευξη Μητσοτάκη: Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει;
Ανανεώθηκε:
«Η χθεσινή (Δευτέρα) συνέντευξη ήταν ένα βατερλό για τον κ. Μητσοτάκη», τονίζει, σε on camera δήλωσή του, ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Ο κ. Μητσοτάκης, προκειμένου να μην ομολογήσει την ενοχή του για τη χρήση του Predator, ισχυρίστηκε ότι κάποιος ιδιώτης το χρησιμοποιεί σε βάρος του μισού υπουργικού συμβουλίου και κάποια στιγμή θα τον βρει. Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει;», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Κάλεσε ακόμα τον πρωθυπουργό να έρθει την Παρασκευή στη Βουλή «για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα εάν -και ποια- από τα 33 πρόσωπα που αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούνται με Predator ήταν και σε καθεστώς επίσημης επισύνδεσης από την ΕΥΠ, όπως οι κύριοι Ανδρουλάκης και Κουκάκης».
Η δήλωση Ηλιόπουλου:
«Η χθεσινή συνέντευξη ήταν ένα βατερλό για τον κ. Μητσοτάκη.
Προκειμένου να μην ομολογήσει την ενοχή του για τη χρήση του Predator, ισχυρίστηκε ότι κάποιος ιδιώτης το χρησιμοποιεί σε βάρος του μισού υπουργικού συμβουλίου και κάποια στιγμή θα τον βρει.
Άραγε με ποιο τρόπο;
Με το απόρρητο που έχει επιβάλει ή με την εντολή του να καταψηφίζει η πλειοψηφία την κλήση του ιδιώτη στην εξεταστική επιτροπή για να καταθέσει;
Αλήθεια ποιον κοροϊδεύει ο κ. Μητσοτάκης;
Για να τελειώνουν, όμως, τα ψέματα, περιμένουμε τον κ. Μητσοτάκη την Παρασκευή στη Βουλή να έρθει, ως οφείλει, για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα εάν –και ποια- από τα 33 πρόσωπα που αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούνται με Predator ήταν και σε καθεστώς επίσημης επισύνδεσης από την ΕΥΠ, όπως οι κύριοι Ανδρουλάκης και Κουκάκης».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί σπεύδουν να κλείσουν τα ψηφοδέλτια - Το μεγάλο στοίχημα της απεργίας
Υπόθεση παρακολουθήσεων: Έριξε το γάντι στον Τσίπρα ο Μητσοτάκης - Πώς αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής ο Μητσοτάκης για να εκβιάσει
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 2.217 θέσεις στο Δημόσιο της προκήρυξης 8Κ/2024
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30
«Ανεπιθύμητος» για τη Ρωσία ο γερμανικός φορέας ενημέρωσης Deutsche Welle
23:57