ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε σοβαρές απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη και όχι ισχυρισμούς πανικού
«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον κύριο Οικονόμου και στον κύριο Μητσοτάκη, που η κυβέρνησή τους έπεσε θύμα παρακολούθησης από το κακόβουλο λογισμικό Predator», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι ότι «αν αυτοί που μας κυβερνούν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για τη δημοκρατία και την εθνική ασφάλεια της χώρας, θα ήταν απλά νούμερα επιθεώρησης».
Όμως, τονίζει «τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και δεν αξίζει στη χώρα μια τόσο ανεύθυνη κυβέρνηση, ούτε στους πολίτες ένας τόσο θρασύς και αδίστακτος πρωθυπουργός».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «τώρα που πλέον κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων παραδέχεται εμμέσως την ορθότητα της λίστας των παρακολουθήσεων, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη σοβαρές απαντήσεις για τις νέες αποκαλύψεις του Documento και του Βήματος και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικονόμου κατά Τσίπρα: Στο κενό το σχέδιο φθοράς της κυβέρνησης, μέσω τόνων πολιτικά τοξικής λάσπης
ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Επικίνδυνος για τη χώρα ο κ. Μητσοτάκης
ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι τα Χριστούγεννα τα ψηφοδέλτια - Πολυτεχνείο και προϋπολογισμός οι επόμενες «μάχες»
Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027
02:00
«Μετεγκατάσταση» με ενίσχυση 10.000 ευρώ: Στις 14/10 ανοίγει η πλατφόρμα για κατάθεση αιτήσεων
01:00
Επίδομα παιδιού: Ανοιχτή η πλατφόρμα για αιτήσεις των δικαιούχων
00:30
Βρετανία: Αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους οι δύο Λετονοί που συνελήφθησαν μέσα σε αεροπορική βάση
23:59