ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλπάκης σε Γεωργιάδη: Θα πας στον εισαγγελέα για την παρακολούθηση με Predator ή φοβάσαι κάτι;

Καλπάκης σε Γεωργιάδη: Θα πας στον εισαγγελέα για την παρακολούθηση με Predator ή φοβάσαι κάτι;
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως ο υπουργός Ανάπτυξης, "ο οποίος θεωρεί φυσιολογικό να μην έχουν οι άνθρωποι να αγοράσουν ούτε το γάλα του παιδιού τους", συνεχίζει τις χυδαιολογίες INTIME

Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη δίνει ο Στέργιος Καλπάκης, μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως ο υπουργός Ανάπτυξης, "ο οποίος θεωρεί φυσιολογικό να μην έχουν οι άνθρωποι να αγοράσουν ούτε το γάλα του παιδιού τους", συνεχίζει τις χυδαιολογίες.

«Δεν απαντά, όμως, στο μείζον: Θα πάει τελικώς στον εισαγγελέα για την παρακολούθηση του ίδιου και της συζύγου του με Predator ή έχει να φοβάται κάτι;», αναρωτιέται ο κ. Καλπάκης.

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης είχε γράψει στις δικές του σελίδες πως διάβασε την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για το ότι τον αποκάλεσε «ανεπάγγελτο τεμπέλη», «εν τη ρύμη του λόγου του», όπως σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, χθες Τετάρτη στην Βουλή.

«Ομολογώ ότι μετρώντας σήμερα τα εκατοντάδες του ένσημα στον ιδιωτικό τομέα πριν διοριστεί αρχηγός, ότι έκανα λάθος», ανάφερε σκωπτικά ο κ. Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση Καλπάκη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ