ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Κατασυκοφάντηση του πρωθυπουργού από τον Αλέξη Τσίπρα

Οικονόμου: Κατασυκοφάντηση του πρωθυπουργού από τον Αλέξη Τσίπρα
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μηχανεύεται παρανοϊκά μυθεύματα για να βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια και την υστέρηση Eurokinissi

Πυρά εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως κατασυκοφαντεί τον πρωθυπουργό και στελέχη της κυβέρνησης αναπαράγοντας αναπόδεικτους ισχυρισμούς ψέματα και συκοφάντηση, με αποτέλεσμα να δημιουργείται δυσοσμία και τοξικότητα στην πολιτική.

«Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ένα: με αυτούς που κράτησαν την Πατρίδα όρθια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, εν μέσω κατακλυσμιαίων παγκόσμιων κρίσεων, ή με αυτούς που μηχανεύονται παρανοϊκά μυθεύματα για να βυθίσουν την χώρα στην αστάθεια και την υστέρηση; Με αυτούς που αγωνίζονται για την Πατρίδα και τους πολίτες, ή με αυτούς που νοιάζονται για την κομματική τους επιβίωση;», διερωτάται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφέρει ακόμη, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αγωνίζεται στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον», ενώ ο κ. Τσίπρας «υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα πολύ κακό παρελθόν μάλιστα».

Ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Δυσοσμία και τοξικότητα στην πολιτική δημιουργούν η αναπαραγωγή αναπόδεικτων ισχυρισμών, τα ψέματα και η κατασυκοφάντηση του Πρωθυπουργού και στελεχών της Κυβέρνησης. Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ένα: με αυτούς που κράτησαν την Πατρίδα όρθια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, εν μέσω κατακλυσμιαίων παγκόσμιων κρίσεων, ή με αυτούς που μηχανεύονται παρανοϊκά μυθεύματα για να βυθίσουν την χώρα στην αστάθεια και την υστέρηση; Με αυτούς που αγωνίζονται για την Πατρίδα και τους πολίτες, ή με αυτούς που νοιάζονται για την κομματική τους επιβίωση; Οι προτεραιότητες της κοινωνίας είναι και προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον. Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα πολύ κακό παρελθόν μάλιστα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ