ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ και Βαξεβάνη: «Αισώπειοι μύθοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί»

Πυρά Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ και Βαξεβάνη: «Αισώπειοι μύθοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αναπόδεικτους ισχυρισμούς», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου EUROKINISSI / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας τον ότι υιοθετεί «αναπόδεικτους ισχυρισμούς» δημοσιεύματος για την υπόθεση παρακολουθήσεων και την ΕΥΠ.

«Η Κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη», απαντά ο κ. Οικονόμου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου:

«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο.

»Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος, είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών. Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία.

»Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα.

»Απέναντι σε αυτή την παρωδία η Κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ