Πυρά Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ και Βαξεβάνη: «Αισώπειοι μύθοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί»
Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας τον ότι υιοθετεί «αναπόδεικτους ισχυρισμούς» δημοσιεύματος για την υπόθεση παρακολουθήσεων και την ΕΥΠ.
«Η Κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη», απαντά ο κ. Οικονόμου.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικονόμου:
«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο.
»Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος, είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών. Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία.
»Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα.
»Απέναντι σε αυτή την παρωδία η Κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικονόμου κατά Τσίπρα για τράπεζες: Η πολιτική του οδήγησε στα capital controls
Οικονόμου: Κατασυκοφάντηση του πρωθυπουργού από τον Αλέξη Τσίπρα
SPONSORED
Η ναυαρχίδα του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας καθηλώθηκε μετά από νέα βλάβη
21:00
Σύσσωμη σχεδόν η βρετανική οικογένεια στο γάμο του μεγαλύτερου εγγονού της Ελισάβετ
20:47
Πολάκης: «Παραμένουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον χαρίζουμε σε κανέναν - Ο αγώνας δεν τελείωσε»
20:36
Αλβανία: Νέες διαμαρτυρίες εναντίον του τουριστικού σχεδίου που συνδέεται με την οικογένεια Τραμπ
20:24