Βουλή: Ένταση με την Πιπιλή που έφθασε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ
Έντονο διάλογο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, είχε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ΕΥΠ «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών».
Η Φωτεινή Πιπιλή σηκώθηκε από το έδρανό της και διαμαρτυρόμενη έφτασε μέχρι τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το κλίμα ήταν ηλεκτρισμένο με αντεγκλήσεις και έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ενώ στο βήμα είχε ήδη ανέβει ο πρωθυπουργός για τη δευτερολογία του.
Τα πνεύματα ηρέμεμησαν μετά την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου πλησίασε την κα Πιπιλή και την οδήγησε πίσω στη θέση της.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για αντικοινοβουλευτική «κίνηση» τονίζοντας πως αν και του είναι συμπαθής η βουλευτής, «δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθεί».
Ωστόσο συμπλήρωσε πως πάντα υπάρχουν ατυχείς στιγμές για όλους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δευτερολογία Τσίπρα: Δειλία και θράσος από τον ένοχο Μητσοτάκη
Τσίπρας στη Βουλή: Εξαπατημένος ή επικίνδυνος ο Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Οι 7 τομές στο νομοσχέδιο για τις παρακολουθήσεις - Γενναία θεσμική απάντηση
Νομοσχέδιο για την ΕΥΠ: Live η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής
ΕΝΦΙΑ: Ποιοι έχουν έκπτωση 50% - Ποιοι δεν θα πληρώσουν τίποτα
13:44
Η κακοκαιρία «Elli» σαρώνει τη Γερμανία - Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις (pics)
13:39
«Πράσινο φως» από την ΕΕ για τη συμφωνία με τις χώρες της Mercosur, παρά τις διαφωνίες της Γαλλίας
13:26
Πόσο κοστίζει το νέο Renault Clio στην Ελλάδα;
13:22