Συνεδριάζει η ΚΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον απόηχο της διαγραφής Καϊλή
Ανανεώθηκε:
Στον απόηχο της διαγραφής της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει σήμερα Κυριακή (11/12) η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος με επίκεντρο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εθνικών εκλογών.
Το κοινωνικό πρόγραμμα του κόμματος αφορά τις προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την πρώτη κατοικία για τους νέους, τους φοιτητές και τους οικονομικά αδύναμους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ζητήσει ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα, παρουσιάζοντας το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική λύση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στον απόηχο της διαγραφής της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ ενώ αναμένεται ο κ. Ανδρουλάκης να στείλει το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνουν «παιχνίδια» και να υπονομεύσουν την προσπάθειά του αλλά και το ίδιο το κόμμα.
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με την ομιλία του Προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εύα Καϊλή: Στα ύψη η πολιτική κόντρα - Ολες οι αντιδράσεις των κομμάτων
«Πυρά» ΠΑΣΟΚ: Δεν έχει όρια το θράσος του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του
Τελειώνουν στις 28 Φεβρουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις - Tι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
01:00
«ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» - Ποια τα οφέλη για εργαζόμενους και επιχειρήσεις από την εφαρμογή που τέθηκε σε ισχύ
00:30
Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
23:57
Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης (pics&vid)
23:44