Εύα Καϊλή: «Δεν πλάσαρα προσωπική ατζέντα» - Τι λέει για Μπορέλ, Γιόχανσον, Μετσόλα
Ως απολύτως ψευδές χαρακτηρίζει η Εύα Καϊλή ότι η ίδια είχε προσωπική ατζέντα για τις χώρες του Κόλπου - συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ - όπως μετέφερε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας για το Qatar Gate.
Μεταφέροντας τη δήλωση της Εύας Καϊλή από τη φυλακή, σημείωσε ότι «...από το 2019 γίνονταν συζητήσεις από την Κομισιόν και την ΕΕ, καθώς η ΕΕ επιθυμούσε να αναπτύξει εμπορικές σχέσεις με τις χώρες του Κόλπου, όπως το Κατάρ και το Κουβέιτ».
Μάλιστα, εμπλέκει τον Ζοζέπ Μπορέλ, την επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον, οι οποίοι κατά την κυρία Καϊλή «...ήταν οι πρώτοι που έθεσαν θέμα να ξεκινήσει η συνεργασία της ΕΕ με το Κατάρ». Τονίζει δε, ότι «όλα ήταν σε γνώση της προέδρου Ρομπέρτα Μετσόλα».
«Καμία σχέση με τα χρήματα»
Το Κατάρ δεν είχε κανένα λόγω να δώσει χρήματα στην Εύη Καϊλή, απάντησε ο κ. Δημητρακόπουλος ερωτηθείς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 για τα χρήματα που βρέθηκαν σε βαλίτσα και στο σπίτι της. «Η Εύα Καϊλή δεν έχει σχέση με τα χρήματα που βρέθηκαν, δεν δωροδοκήθηκε, δεν έκανε καμία εξυπηρέτηση στο Κατάρ», σημείωσε ο ίδιος. Παράλληλα τόνισε ότι η υπόθεση δεν είναι ποινική αλλά πολιτική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εύα Καϊλή: Η κατάθεση του συζύγου της για το Qatar Gate οδηγεί σε νέα πρόσωπα
Ανδρουλάκης στο Ευρωκοινοβούλιο για Καϊλή: Προχώρησα άμεσα στη διαγραφή της
Qatar Gate: Η Καϊλή στο «στολίδι» του βελγικού σωφρονισμού
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Έφη Ρευματά: «Το Push Up είναι καθρέφτης της εποχής μας – και μας αφορά όλους»
09:53
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: Έρχονται χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα από την Κυριακή: Ισχυρός παγετός και κρύο σε όλη τη χώρα - Η πρόβλεψη για την Αττική
09:43
Δέκα χρόνια στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»
09:39
Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
09:30