ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Τελειώνει ο χρόνος Μητσοτάκη

Ηλιόπουλος: Τελειώνει ο χρόνος Μητσοτάκη
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κάλεσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ρίξει μία ματιά στα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων Μέσων του κόσμου τους τελευταίους πέντε μήνες, για να καταλάβει ποιος είναι αυτός που διασύρει την Ελλάδα διεθνώς Eurokinissi

«Αν και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Γιάννης Οικονόμου φαίνεται πως δεν διαβάζει το διεθνή Τύπο. Γι’ αυτό του συνιστούμε να ρίξει μία ματιά στα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων Μέσων του κόσμου τους τελευταίους πέντε μήνες, για να καταλάβει ποιος είναι αυτός που διασύρει την Ελλάδα διεθνώς με το σκάνδαλο των υποκλοπών, τις παρακρατικές πρακτικές και τον περιορισμό της ελευθεροτυπίας».

Με αυτόν τον τρόπο απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών στις Βρυξέλλες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε, επίσης, πως ο χρόνος που ο εγκέφαλος της παρακρατικής οργάνωσης θα βρίσκεται στη θέση του πρωθυπουργού και θα διασύρει την Ελλάδα τελειώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ