Ηλιόπουλος: Τελειώνει ο χρόνος Μητσοτάκη
Ανανεώθηκε:
«Αν και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Γιάννης Οικονόμου φαίνεται πως δεν διαβάζει το διεθνή Τύπο. Γι’ αυτό του συνιστούμε να ρίξει μία ματιά στα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων Μέσων του κόσμου τους τελευταίους πέντε μήνες, για να καταλάβει ποιος είναι αυτός που διασύρει την Ελλάδα διεθνώς με το σκάνδαλο των υποκλοπών, τις παρακρατικές πρακτικές και τον περιορισμό της ελευθεροτυπίας».
Με αυτόν τον τρόπο απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών στις Βρυξέλλες.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε, επίσης, πως ο χρόνος που ο εγκέφαλος της παρακρατικής οργάνωσης θα βρίσκεται στη θέση του πρωθυπουργού και θα διασύρει την Ελλάδα τελειώνει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: «Η υπόθεση ΕΥΠ θα έριχνε τον πρωθυπουργό σε κάθε χώρα»
Σκωπτική ανάρτηση Ηλιόπουλου για κοινή εμφάνιση Μητσοτάκη - Χατζηδάκη
Οι Χούθι διαβεβαιώνουν ότι δεν θα μπλοκάρουν την Ερυθρά Θάλασσα - «Ανάσα» στις τιμές πετρελαίου
19:53
Κακοκαιρία: Πτώση δέντρου πάνω σε ταξί στο Ίλιον - Δεν βρέθηκε εγκλωβισμένο άτομο
19:44
Κόλαση φωτιάς στην Ισπανία: «Ενώθηκαν» τα μέτωπα σε Καστίλη και Μαδρίτη - 26.000 εκκένωσαν
19:41
Κακοκαιρία στην Αθήνα: Συσσώρευση υδάτων στην Πειραιώς - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
19:40