ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κόντρα στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις: Η «τοξικότητα» και οι «μυθοπλάστες»

Νέα κόντρα στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις: Η «τοξικότητα» και οι «μυθοπλάστες»
Η αντιπολίτευση επιδιώκει να διατηρήσει το θέμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Συνεχείς είναι οι κόντρες στη Βουλή, όπου συζητείται ο προϋπολογισμός του 2023 για την υπόθεση των παρακολουθήσεων με την αντιπολίτευση να επιδιώκει να διατηρήσει το θέμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Η παρουσία και ομιλία του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου πυροδότησε την αντίδραση της Νάντιας Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που μίλησε για κουκούλωμα της υπόθεσης και ζήτησε απαντήσεις για ποιο λόγο παρακολουθούνταν ο Νίκο Ανδρουλάκης. «Πέντε μήνες τώρα δεν έχουμε πάρει απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα», είπε και διερωτήθηκε: «θα πάμε σε προεκλογική περίοδο με τοξικότητα, νεφέλωμα; Έτσι θα πάμε;».

Τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος κάλεσε τον κ. Οικονόμου να απαντήσει αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Έχουμε συνδράμει με όλα τα μέσα στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν θέλουμε να μείνει καμία σκιά στο θέμα», επέμεινε ο Γιάννης Οικονόμου, εγκαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ότι έχουν μονοθεματική ατζέντα και θεωρούν ότι με αυτή θα φέρουν τη ΝΔ σε δύσκολη θέση.

«Θα βρεθούν ποιοι είναι οι αυτουργοί και ποιοι οι μυθοπλάστες», σημείωσε και μίλησε για ταύτιση και συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ