ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Παραθεσμικότητα η πολιτική διαχείριση θεμάτων της δικαιοσύνης

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Παραθεσμικότητα η πολιτική διαχείριση θεμάτων της δικαιοσύνης
«Η Ελλάδα θα παραμείνει κράτος δικαίου, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των νοσταλγών του ολοκληρωτισμού», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / Eurokinissi (ΑΡΧΕΙΟ)

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το δημοσίευμα του Euractiv που αναφέρεται σε παρακολούθηση των κινητών του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου.

Ο κ. Οικονόμου τονίζει ότι η ελληνική Δικαιοσύνη έχει αναλάβει ήδη τη διερεύνηση για τα λογισμικά παρακολούθησης και ζητημάτων που άπτονται της λειτουργίας της ΕΥΠ.

Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «πολιτική διαχείριση» θεμάτων της δικαιοσύνης και προσθέτει πως «η καθ΄οιονδήποτε τρόπο προσπάθεια παρέμβασης στο έργο της, είναι το πρώτο βήμα της εκτροπής και της παραθεσμικότητας, στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλούσιο παρελθόν.

«Η Ελλάδα θα παραμείνει κράτος δικαίου, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των νοσταλγών του ολοκληρωτισμού», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ