ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης πώς πληρώνει τις δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει

Ηλιόπουλος: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης πώς πληρώνει τις δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει
«Πρόκειται για ένα ακόμα πλήγμα στη χαμένη αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων», τονίζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Intime

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με τη δημοσκοπική εταιρία Marc.

«Θα παρέμβει εισαγγελέας για τα εικονικά τιμολόγια της MARC;», αναρωτιέται σε ανάρτησή του στiς προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νάσος Ηλιόπουλος, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει πώς πληρώνει τις δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η δημοσκοπική εταιρεία MARC, διενεργεί δημοσκοπήσεις για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου αλλά ταυτόχρονα και για λογαριασμό μεγάλων ΜΜΕ και λαμβάνει εικονικά τιμολόγια πολλών χιλιάδων ευρώ από χωματουργική εταιρεία- «φάντασμα», που «εντελώς συμπτωματικά» έχει εκδώσει εικονικά τιμολόγια και για εταιρεία που εμπλέκεται με το παράνομο λογισμικό Predator.

«Πρόκειται για ένα ακόμα πλήγμα στη χαμένη αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων, αλλά και του πολιτικού μας συστήματος. Αναμένουμε την παρέμβαση του εισαγγελέα, όπως ο νόμος προβλέπει για υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος όπως το ξέπλυμα. Κυρίως, όμως, αναμένουμε εξηγήσεις.

Τόσο από τον κ. Μητσοτάκη που οφείλει να απαντήσει με ποιον τρόπο πληρώνει τις δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει, όσο όμως κι από τον κ. Πιτσιλή της ΑΑΔΕ», συμπληρώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ