Γιάννης Οικονόμου: Τη νέα χρονιά θα πετύχουμε περισσότερα χωρίς ψέματα και εύκολες υποσχέσεις
Ανανεώθηκε:
Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, θέλησε να στείλει τις θερμότερες ευχές του για το 2023 στον ελληνικό λαό.
«Τη νέα χρονιά -με πείρα, όραμα και γνώση- θα πετύχουμε περισσότερα» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του για την έλευση του νέου έτους
«Το 2022, παρά τις δυσχέρειες που ζήσαμε, Πολιτεία και πολίτες, μείναμε όρθιοι και πετύχαμε πολλά. Τη νέα χρονιά -με πείρα, όραμα και γνώση- θα πετύχουμε περισσότερα. Χωρίς ψέματα, εύκολες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, αλλά με διαρκή προσπάθεια∙ πάντοτε στο φως της αλήθειας και της αποτελεσματικότητας.
Στο κατώφλι του νέου χρόνου η σκέψη μας στρέφεται στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ας ονειρευτούμε μαζί τους τα πολλά καλύτερα που έρχονται έναντι όσων αφήνουμε πίσω. Και ύστερα να τα διεκδικήσουμε πλάι τους. Ας καλωσορίσουμε το 2023 με ελπίδα και αυτοπεποίθηση. Υγεία, ευτυχία, προκοπή και χαμόγελα! Καλή μας χρονιά!» αναφέρει», ανέφερε κλείνοντας ο κ.Οικονόμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιάννης Οικονόμου: Ο Πελέ κατέκτησε την αθανασία της αιώνιας μνήμης
Οικονόμου σε Άγκυρα: Η τακτική των απειλών είναι αδιέξοδη, η Ελλάδα δεν εκφοβίζεται
«Από αύριο μιλάμε για οργανωμένη κακοκαιρία που μπορεί να πάρει και όνομα» - Συναγερμός από Κολυδά
12:27
Αγροτικές ενισχύσεις: Επιταχύνονται οι αιτήσεις - Κανονικά στο τέλος Νοεμβρίου οι προκαταβολές
12:19
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 51χρονου στην Εγνατία Οδό για παράνομη μεταφορά μεταναστών
12:19
Η Ουγγαρία τιμά το δικό της παιδί - Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Χάρι Χουντίνι
12:07