Μήνυση του Νίκου Παππά κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα
Μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς μετά την κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο περί διαδρομών χρημάτων προς την ηγεσία του κόμματος.
Ο κ. Παππάς χαρακτηρίζει την Ευθαλία Διαμαντή «ψευδομάρτυρα» και προσθέτει ότι «θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Παππά
«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.
Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν.
Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς.
Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της.
Ας συνεχίσουν έτσι.
Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλιόπουλος: Να δούμε αν θα γίνει «γενναίο κούρεμα» των δανείων Καλογρίτσα
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα μετά την κατάθεση της γραμματέως Καλογρίτσα
Οικονόμου: Ο Τσίπρας χρωστάει σαφείς απαντήσεις μετά την κατάθεση της γραμματέως Καλογρίτσα
Ειδικό Δικαστήριο: «Τσάντες με χρήματα από τον Καλογρίτσα προς ΣΥΡΙΖΑ» κατέθεσε η γραμματέας του
«Το ισχυρότερο μέσο ενάντια στους πολέμους η δύναμη των στρατών», δήλωσε η Μελόνι
22:25
ΗΣΑΠ: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
22:20
Ο Τραμπ αναστέλλει τα υπεράκτια αιολικά έργα λόγω «κινδύνων εθνικής ασφάλειας»
22:17
ΠΑΣΟΚ: Ερωτήματα από τους δύο ελέγχους μέσα σε δύο μέρες σε Σύλλογο Τεμπών και αγρότες
22:09