ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυση του Νίκου Παππά κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα

Μήνυση του Νίκου Παππά κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα
Ο κ. Παππάς χαρακτηρίζει την Ευθαλία Διαμαντή «ψευδομάρτυρα» και προσθέτει ότι «θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της» ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς μετά την κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο περί διαδρομών χρημάτων προς την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Παππάς χαρακτηρίζει την Ευθαλία Διαμαντή «ψευδομάρτυρα» και προσθέτει ότι «θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Παππά

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.

Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν.

Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς.

Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της.

Ας συνεχίσουν έτσι.

Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ