ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά Ν. Παππά: Μηνύει την γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα αλλά όχι τον ίδιο

ΝΔ κατά Ν. Παππά: Μηνύει την γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα αλλά όχι τον ίδιο
«Το ότι ο κ. Παππάς δεν μηνύει τον κ. Καλογρίτσα, καταδεικνύει ότι ισχύουν όσα λέειείτε τον φοβάται για όσα μπορεί να αποκαλύψει» σχολιάζει η ΝΔ EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την ανακοίνωση του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα μετά την κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο περί διαδρομών χρημάτων προς την ηγεσία του κόμματος, σχολιάζει η ΝΔ.

Αναλυτικά το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νίκο Παππά:

«Αναμένουμε με ανυπομονησία την υλοποίηση της δεδηλωμένης πρόθεσης του κ. Παππά να μηνύσει τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα για τις καταγγελίες της. Ωστόσο μας προκαλεί εντύπωση ότι δεν έχει μηνύσει τόσα χρόνια τον ίδιο τον κ. Καλογρίτσα που έχει καταγγείλει με λεπτομέρειες το πού κατέληγε το μαύρο χρήμα που έφευγε με τσάντες από το γραφείο του, βάσει όσων κατήγγειλε χθες η γραμματέας του.

Συγκεκριμένα ο κ. Καλογρίτσας έχει καταγγείλει:

- Ότι ήταν μπροστινός του κ. Παππά στο ΣΥΡΙΖΑ channel που έστηναν, το οποίο αποτυπώνεται και σε έγγραφο που έχει στη διάθεσή του.

-Ότι υπήρχε «διευθυντήριο» που λειτουργούσε υπό την καθοδήγηση του κ. Παππά, το οποίο του ζητούσε να στηρίξει οικονομικά ΜΜΕ του κόμματος ή στελέχη.

-Ότι τα 3 εκατομμύρια της εγγυητικής που του δόθηκε βάσει της καθοδήγησης Παππά για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, κατέληξαν στο Documento με εντολές ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ και ο ίδιος είχε μιλήσει για τσάντες με χρήματα…

Το ότι ο κ. Παππάς δεν μηνύει τον κ. Καλογρίτσα, δύο πράγματα καταδεικνύει: Είτε όσα λέει ισχύουν και αποδεικνύονται, είτε τον φοβάται για όσα ακόμα μπορεί να αποκαλύψει. Οπότε, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας να πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, ας απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που πολλαπλασιάζονται όσο προχωράει η διερεύνηση της δυσώδους αυτής υπόθεσης!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ