ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Έργο ΣΥΡΙΖΑ η ηλεκτρονική ίδρυση επιχειρήσεων

Χαρίτσης: Έργο ΣΥΡΙΖΑ η ηλεκτρονική ίδρυση επιχειρήσεων
«Θετικό ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, έστω και μετά από τριάμιση χρόνια, η μοναδική εκκρεμότητα που είχε απομείνει. Απαράδεκτη, όμως, η απόκρυψη του ιστορικού της μεταρρύθμισης», είπε IN TIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τη σημερινή (Παρασκευή) παρουσίαση της ίδρυσης ατομικής επιχείρησης μέσω gov.gr από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, σχολιάζει, με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως η μεταρρύθμιση για την ηλεκτρονική ίδρυση επιχειρήσεων σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας, μάλιστα, τονίζει πως αναγνωρίστηκε ως καλή πρακτική από την Παγκόσμια Τράπεζα και την Κομισιόν κι οδήγησε στην ίδρυση επιχειρήσεων μέχρι και σε οκτώ μόλις λεπτά.

«Θετικό ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, έστω και μετά από τριάμιση χρόνια, η μοναδική εκκρεμότητα που είχε απομείνει, η ένταξη των ατομικών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα. Απαράδεκτη, όμως, η απόκρυψη του ιστορικού της μεταρρύθμισης», προσθέτει ο κ. Χαρίτσης.

Η αναρτηση Χαρίτση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ