ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Παρακολουθούσε τον Φλώρο για «λόγους εθνικής ασφαλείας» ή για να τον εκβιάζει

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Παρακολουθούσε τον Φλώρο για «λόγους εθνικής ασφαλείας» ή για να τον εκβιάζει
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις τόσο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων όσο και για τα εξοπλιστικά προγράμματα Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τις αιχμές της προς την κυβέρνηση, και κατ' επέκταση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε η αντιπολίτευση σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων, αλλά και των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «οι νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με τις οποίες η ΕΥΠ, που υπάγεται στον κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, αλλά είχε καταγράψει και ενδείξεις για μαύρο χρήμα, δεν αφήνουν περιθώρια σιωπής.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει. Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για «λόγους εθνικής ασφαλείας» ή για να τον εκβιάζει αναφορικά με τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα δισεκατομμυρίων που ήθελε να ελέγχει το Μέγαρο Μαξίμου;

Διαψεύδει τις αποκαλύψεις; Διότι εάν ισχύουν, ο μόνος λόγος για να τον κρατά στη θέση του είναι για να εκβιάζει τον αρχηγό του Στρατεύματος.

Ο κ. Μητσοτάκης που παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας δεν διστάζει να παίζει παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών» καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ