ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αν ο Μητσοτάκης δεν διαψεύσει την παρακολούθηση σε Φλώρο την επιβεβαιώνει

ΣΥΡΙΖΑ: Αν ο Μητσοτάκης δεν διαψεύσει την παρακολούθηση σε Φλώρο την επιβεβαιώνει
Νέες αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Νέες αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίες αφορούν το θέμα της παρακολούθησης όπως υποστηρίζουν του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου από την ΕΥΠ.

Με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, δίνει την απάντησή της στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, και απευθύνει τρία ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό, με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, που τιτλοφορείται: «Η εξευτελιστική έκθεση της ΕΥΠ. Τον εμφανίζει να αγοράζει σπίτι με 600.000 ευρώ μαύρο χρήμα».

Συγκεκριμένα αναφέρει πως, «ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για υπονόμευση των Ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής ασφάλειας είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που λειτουργεί ως παρακράτος βάζοντας την ΕΥΠ να παρακολουθεί την ηγεσία του στρατεύματος».

Ακολούθως απευθύνεται στον πρωθυπουργό:

«Αντί για ηθικοπλαστικές υπεκφυγές περιμένουμε ωστόσο από τον κ. Μητσοτάκη τρεις ξεκάθαρες απαντήσεις:

Διαψεύδει η όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ που έχει υπό την εποπτεία του; Διαψεύδει η όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα;

Τελικά, ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;».

Καταλήγοντας υποστηρίζει: «Εάν ο κ Μητσοτάκης δεν διαψεύσει ρητά και κατηγορηματικά τις αποκαλύψεις για τη παρακολούθηση από την ΕΥΠ της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και ειδικότερα του ΑΓΕΕΘΑ κ. Φλώρου, απλά επιβεβαιώνει πως θέλει τον αρχηγό του Στρατεύματος στη θέση του εκβιαζόμενο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ