ΕΛΛΑΔΑ

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ για ΓΕΕΘΑ: Αγγίζει τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην πατρίδα

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ για ΓΕΕΘΑ: Αγγίζει τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην πατρίδα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έλαβε θέση απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Πυρά» εναντίον της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για υπονόμευση των ενόπλων δυνάμεων, εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έλαβε θέση απαντώντας ανοιχτά στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρο, που τιτλοφορείται: «Η εξευτελιστική έκθεση της ΕΥΠ. Τον εμφανίζει να αγοράζει σπίτι με 600.000 ευρώ μαύρο χρήμα».

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ανέφερε πως, «Η υπονόμευση των ενόπλων μας δυνάμεων από τον ΣΥΡΙΖΑ -με ατεκμηρίωτο και απολύτως αναξιόπιστο υλικό από ρυπαρά δίκτυα- υπερβαίνει κατά πολύ την ανευθυνότητα και τον καιροσκοπισμό, αγγίζοντας πια τα όρια της πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην πατρίδα.

Σε μια συγκυρία μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη για την εθνική μας ασφάλεια, εξαιτίας εξωτερικών επιβουλών».

«Αλήθεια, ποια είναι η διαδρομή αυτού του υποτιθέμενου υλικού;» ρωτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Επισημαίνει ότι η κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. «Κι αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την κλονίσει κανείς. Η κυβέρνηση είναι εγγυητής της ασφάλειας, της δημοκρατίας και της ομαλότητας, όπως έχει αποδείξει με την ενίσχυση της αμυντικής μας ικανότητας, την αποτελεσματική διπλωματία, την προσήλωση στο εθνικό συμφέρον και τη θεσμικότητα. Είναι αποφασισμένη, και προπάντων ικανή, να μην επιτρέψει σε κανέναν, έσωθεν ή έξωθεν, να αποδυναμώσει και να πλήξει την Ελλάδα» αναφέρει.

Ο κ. Οικονόμου επαναλαμβάνει ότι η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη επιτελεί στο ακέραιο το έργο της, ώστε να απαντηθούν όλα, ανάμεσα στα οποία και με ποιον τρόπο και για ποιους σκοπούς διοχετεύεται συστηματικά, από ρυπαρά δίκτυα, τέτοιο περιεχόμενο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. «Η κυβέρνηση εγγυάται ότι δεν θα μείνει καμιά σκιά και δεν θα υπάρξει κανένα περιθώριο βλάβης της πατρίδας» προσθέτει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ