ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ - Τσαπανίδου: Απαιτούμε απαντήσεις από Μητσοτάκη και Παναγιωτόπουλο για Φλώρο και ΕΥΠ

ΣΥΡΙΖΑ - Τσαπανίδου: Απαιτούμε απαντήσεις από Μητσοτάκη και Παναγιωτόπουλο για Φλώρο και ΕΥΠ
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως «περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο για την παρακολούθηση του κ. Φλώρου» EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η Πόπη Τσαπανίδου, τοποθετείται επίσης όπως και πλήθος ατόμων του πολιτικού χώρου, για την υπόθεση παρακολουθήσεων του αρχηγού ΓΕΕΘΑ - σύμφωνα με δημοσιεύματα - Κωνσταντίνου Φλώρου, ζητώντας απαντήσεις τόσο από τον πρωθυπουργό, όσο και από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε δηλώσεις της πως, «Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη και τον «σαχλαμάρα» Υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο για την παρακολούθηση του κ. Φλώρου».

Συνεχίζει συμπληρώνοντας, «με την απάντηση του ο κ. Φλώρος τελικά δεν διέψευσε την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ. Το μόνο που μας είπε είναι ότι οι αποκαλύψεις δε θα αλλοιώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης του με αυτούς που τον παρακολουθούσαν.

Μένει να μάθουμε -ελπίζουμε σύντομα- αν είναι σχέσεις εμπιστοσύνης ή εκβιασμού.

Όμως ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά. Ακόμη δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες:

Διαψεύδει ή όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ που έχει υπό την εποπτεία του; Διαψεύδει ή όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα; Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;

Περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον μια αντίδραση, από τον «σαχλαμάρα» όπως τον αποκαλεί -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δημοσιευμάτων- ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ