ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη: Τα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο

Συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη: Τα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο
Η ανακοίνωση της συνέντευξης Τύπου «φούντωσε» τη φημολογία πως επίκεινται ανακοινώσεις για το χρόνο των εκλογών ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Οικονομία, Ανάπτυξη και Αγορά Εργασίας» αναμένεται να πραγματοποιήσει στις 12:30 το πρωί της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται το επόμενο διάστημα να ανοίξει κύκλο θεματικών συνεντεύξεων, εστιάζοντας σε αρκετά διαφορετικά θέματα.

Η είδηση της συνέντευξης Τύπου έγινε γνωστή χθες, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Αμέσως «φούντωσε» η φημολογία πως επίκεινται ανακοινώσεις για το χρόνο των εκλογών -σενάριο που φαίνεται πως δεν επιβεβαιώνεται προσώρας.

Ωστόσο, είναι μάλλον δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός θα ερωτηθεί από τους πολιτικούς συντάκτες για το πότε θα στηθούν οι κάλπες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Μιλώντας στο γνωστό δημοσιογράφο του CNNi, Φαρίντ Ζακαρία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως θα πάει σε εκλογές «κάποια στιγμή την άνοιξη».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι οι Έλληνες θα συγκρίνουν τα τέσσερα χρόνια μιας «λαϊκιστικής» κυβέρνησης και τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

«Αν κερδίσουμε, που πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, θα είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης, αλλά και μια εκλογική διαδικασία που θα πρέπει να προσέξουν και στο εξωτερικό. Τα παλιά διλήμματα Αριστεράς – Δεξιάς δεν είναι πια σχετικά, όσο η διαιρετική τομή ανάμεσα λαϊκιστών και πραγματιστών, προοδευτικών δημοκρατών», σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ