Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Βαρύ σκοτάδι πλακώνει τον ΣΥΡΙΖΑ»
«Πυρά» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου, μετά την ανάρτησή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για τη διευκρινιστική επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.
Χαρακτηστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι, «οι Ανεξάρτητες Αρχές, για να είναι ανεξάρτητες, δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές ούτε ερμηνευτές των απόψεών τους, πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι αρχηγοί κοινοβουλευτικών κομμάτων».
Επίσης ο κ.Οικονόμου συμπλήρωσε πως, «η Δημοκρατία είναι πολίτευμα κανόνων και αρχών, που οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε και να τηρούμε απροϋπόθετα και απαρέγκλιτα» και κατέληξε λέγοντας ότι, «πάντως, η εμπειρία θα έπρεπε να είχε διδάξει τον κ. Τσίπρα ότι κάθε φορά που η Δικαιοσύνη φέρνει στο φως την αλήθεια, βαρύ σκοτάδι πλακώνει τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Θερίζει» η γαστρεντερίτιδα στο Ρέθυμνο: Τουλάχιστον 30 κρούσματα ημερησίως - Ψάχνουν την αιτία
14:30
Ρούμπιο: Οι αναρτήσεις για την επίσκεψη στην Αθήνα και τα μηνύματα για το ρόλο της Ελλάδας
14:22
ΗΣΑΠ: Σε κυκλοφορία ο πρώτος ανακατασκευασμένος συρμός της Γραμμής 1 - Τι αλλάζει για τους επιβάτες
14:11
Η Μονακό κήρυξε επίσημα πτώχευση: Η ανακοίνωση που ταράζει τα νερά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ
14:07