ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο

Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο
Ασυγχώρητα ανεύθυνο και επικίνδυνο χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά τη δήλωση Τζανακόπουλου ότι ο φράχτης παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα EUROKINISSI/ΓΤ ΠτΔ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στη σημερινή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου, πως ο φράχτης στον Έβρο παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα.

Ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι ο φράχτης είναι κατασκευασμένος μέσα στα ελληνικά σύνορα και συνεπώς αν κάποιος βρεθεί εκεί θα είναι σε ελληνικό έδαφος και δικαιούται να καταθέσει αίτημα ασύλου.

«Είναι υποκρισία και παραβιάζει ο φράχτης τη διεθνή νομιμότητα. Το προσφυγικό δε λύνεται με φράχτες» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής (22/01).

Δείτε το απόσπασμα στο 6’57’’


«Ασυγχώρητα ανεύθυνο» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι επικίνδυνη τόσο στη διαχείριση του μεταναστευτικού όσο και σε θέματα εθνικής κυριαρχίας.

Προσθέτει ότι ο φράχτης στον Έβρο, ένα έργο που αφορά την προστασία των συνόρων εξακολουθει να βρίσκει αντίθετο το κόμμα του κ. Τσίπρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν ζητά συγνώμη για τα εθνικά επιβλαβή ψέματα περί της «νεκρής Μαρίας» που διακινούσε επί μήνες, αλλά δια του κ. Τζανακόπουλου σήμερα λέει ότι η προστασία των συνόρων μας στον Έβρο, μέσω του φράχτη, παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ