ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Qatar Gate: Μήνυση Καϊλή σε Πολωνό ευρωβουλευτή που υπονόησε σχέση της με τη Ρωσία

Qatar Gate: Μήνυση Καϊλή σε Πολωνό ευρωβουλευτή που υπονόησε σχέση της με τη Ρωσία
«Η Καϊλή ήταν υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες λόγω των σχέσεών της, όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βόλσκι ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΤΣΟΜΩΚΟΣ Α.Ε / ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Νέα «βόμβα» στο Ευρωκοινοβούλιο έριξε Πολωνός ευρωβουλευτής, ισχυριζόμενος ότι η Εύα Καϊλή είχε σχέσεις με τη Ρωσία και για τον λόγο αυτό παρακολουθούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες. Η «καταγγελία» έγινε από τον Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, ευρωβουλευτή της ακροδεξιάς ομάδας στις Βρυξέλλες.

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής έκανε τη σχετική δήλωση το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτικό κανάλι της Πολωνίας.

«Η Εύα Καϊλή ήταν υπό παρακολούθηση από τις υπηρεσίες πληροφοριών δύο κρατών-μελών και από τη βελγική αστυνομία λόγω των σχέσεών της, όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βόλσκι.

Άμεση απάντηση Δημητρακόπουλου με μήνυση στον Βόλσκι

Τη δική του απάντηση στα νέα δημοσιεύματα έδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες. Προανήγγειλε δε ότι η Εύα Καϊλή θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τους ισχυρισμούς αυτούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρει: «Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα ''βόμβα'' ψεύδους ''συνταράσσει'' το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτης, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι ''παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα''.

Τα ανωτέρω ειναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ