Χαρίτσης: Η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στα ακριβά πετρελαιοειδή
Ανανεώθηκε:
Στις ακριβές τιμές των πετρελαιοειδών στη χώρα μας, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στο εξωτερικό, αναφέρεται ο Αλέξης Χαρίτσης με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει πως δεν είναι ζήτημα ημερών, αλλά συνολικής τάσης η ξεκάθαρη αποκλιμάκωση των διεθνών τιμών, παραθέτοντας μάλιστα και σχετικούς πίνακες.
Ο βουλευτής Μεσσηνίας αναφέρει, όμως, πως στην Ελλάδα οι τιμές βρίσκονται σε ιστορικά υψηλά και είναι σταθερά η ακριβότερη στην ΕΕ σε απόλυτες τιμές και μακράν η ακριβότερη με όρους αγοραστικής δύναμης.
«Ο συλλογισμός είναι δυστυχώς απολύτως ακριβής», συμπληρώνει με νόημα ο κ. Χαρίτσης.
Η ανάρτηση Χαρίτση:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η οικονομία σε κρίση και η δημοκρατία σε δοκιμασία
«Δεν θα επιτεθούμε»: Μυστικές διαβεβαιώσεις μέσω... Ρωσίας από το Ισραήλ και το Ιράν
12:45
Ένας στους πέντε Έλληνες δεν μπορεί να ζεστάνει το σπίτι του - Το 36% του εισοδήματός πάει στη στέγη
12:39
Frontex: Μειώθηκαν κατά 26% οι παράτυπες διελεύσεις στα σύνορα της ΕΕ το 2025
12:38
ΥΠΠΟ: Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχανών (pic)
12:34