ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Θέλουμε αυτοδυναμία στις εκλογές

Οικονόμου: Θέλουμε αυτοδυναμία στις εκλογές
Ο Γιάννης Οικονόμου ζήτησε από τον κόσμο να δώσει ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές, για να συνεχίσει το έργο της ΑΠΕ/ΜΠΕ

Για αυτοδυναμία στις ερχόμενες εκλογές, για την τουρκική προκλητικότητα αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Ο ίδιος καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «φοβάται ακόμα και να θέσει το δίλημμα "Μητσοτάκης ή Τσίπρας". Φοβάται ακόμα και να πει στον κόσμο ότι θα είναι καλύτερος πρωθυπουργός από τον Μητσοτάκη» τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.

Στη συνέχεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απευθυνόμενος στον κόσμο, ζήτησε στις επερχόμενες εκλογές να δώσει ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσει το έργο της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλουμε από την πρώτη Κυριακή ένα ποσοστό που να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία».

Πρόσθεσε, ότι ο κόσμος χρειάζεται μια «ισχυρή, συμπαγή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την οποία μπορεί να προσφέρει η ΝΔ», ενώ καταδίκασε την δήλωση του κ. Σπίρτζη, ο οποίος το Σάββατο (4/02) τόνισε ότι «θα επαναφέρουμε τη δημοκρατία με το καλό ή με το άγριο».

Ο κ. Οικονόμου προσέθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί επί 15 χρόνια που είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον ίδιο τοξικό λόγο αλλά και ατεκμηρίωτες υποσχέσεις».

Σε ότι αφορά την τουρκική προκλητικότητα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «η τακτική της Τουρκίας έχει δείξει ότι δεν την έχει ωφελήσει στην αποδοχή των θέσεών της ούτε στην ΕΕ, ούτε στο ΝΑΤΟ, ούτε στις διμερείς σχέσεις της. Όσο και αν προσπαθούν να μας τρομάξουν, δεν έχουμε αφήσει περιθώρια για να μας εγκλωβίσουν. Ο Μητσοτάκης κατάφερε η χώρα μας να μην απειλείται και να μην φοβίζεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ