Αναγνωστοπούλου: Να μην εξαπατήσει ο Μητσοτάκης για άλλη μια φορά τους καλλιτέχνες
Ανανεώθηκε:
Την άμεση απόσυρση των καλλιτεχνικών ειδικοτήτων από το Προεδρικό Διάταγμα ζητά ξανά, με on camera δήλωσή της, η Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην εξαπατήσει «για άλλη μια φορά» τους καλλιτεχνες στη συνάντηση που θα έχει αύριο, Τετάρτη μαζί τους.
Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως μετά από δύο μήνες κινητοποιήσεων των καλλιτεχνών, ο πρωθυπουργός αποφάσισε τελικώς να συνομιλήσει μαζί τους, συνομιλία όμως που έχει ήδη υπονομευτεί από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, χθες στη Βουλή.
«Δύο πράγματα μόνο οφείλει να κάνει ο πρωθυπουργός: Να αποσύρει τις καλλιτεχνικές ειδικότητες από το Προεδρικό Διάταγμα και να ζητήσει συγγνώμη για τη λάσπη που ρίχνει η κυβέρνησή του τόσους μήνες στους καλλιτέχνες», καταλήγει η βουλεύτρια Αχαΐας.
«Προσωπικός Βοηθός»: Έως πότε είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Αναλυτικά τα κριτήρια
02:00
«Αλλάζω συσκευή»: Έως 30/09 η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία - Αναλυτικά οι φετινές αργίες
00:30
Θεσσαλονίκη: Δύο λουόμενες έχασαν τη ζωή τους σε παραλίες της Πιερίας και της Χαλκιδικής
23:59