Αναγνωστοπούλου: Να μην εξαπατήσει ο Μητσοτάκης για άλλη μια φορά τους καλλιτέχνες
Ανανεώθηκε:
Την άμεση απόσυρση των καλλιτεχνικών ειδικοτήτων από το Προεδρικό Διάταγμα ζητά ξανά, με on camera δήλωσή της, η Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην εξαπατήσει «για άλλη μια φορά» τους καλλιτεχνες στη συνάντηση που θα έχει αύριο, Τετάρτη μαζί τους.
Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως μετά από δύο μήνες κινητοποιήσεων των καλλιτεχνών, ο πρωθυπουργός αποφάσισε τελικώς να συνομιλήσει μαζί τους, συνομιλία όμως που έχει ήδη υπονομευτεί από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, χθες στη Βουλή.
«Δύο πράγματα μόνο οφείλει να κάνει ο πρωθυπουργός: Να αποσύρει τις καλλιτεχνικές ειδικότητες από το Προεδρικό Διάταγμα και να ζητήσει συγγνώμη για τη λάσπη που ρίχνει η κυβέρνησή του τόσους μήνες στους καλλιτέχνες», καταλήγει η βουλεύτρια Αχαΐας.
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων Youth Pass 2026 - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
00:30
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55