Σε καλό κλίμα η συνάντηση Τσίπρα με Στουρνάρα - Σε ποιον ζήτησαν να κάτσει στη μέση
Σε καλό κλίμα διεξάγεται το απόγευμα της Πέμπτης η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.
Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος συνόδευσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην αίθουσα συσκέψεων της Τράπεζας, όπου ήδη τους περίμεναν το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά κι ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αλέξης Χαρίτσης, κι ο συντονιστής Οικονομικού Κύκλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνόδευαν η τομεάρχης Οικονομικών, Έφη Αχτσιόγλου, κι ο διευθυντής του γραφείου του, Μιχάλης Καλογήρου.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί η παρουσία με διπλή ιδιότητα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη ο οποίος είναι σύμβουλος τόσο του κ. Τσίπρα όσο και του κ. Στουρνάρα.
«Να καθίσεις στη μέση», παρότρυναν, σε χαλαρή διάθεση, τον κ. Χουλιαράκη τόσο ο κ. Τσίπρας όσο κι ο κ. Στουρνάρας.
Ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε ενδιαφέρον για τον αριθμό των εργαζόμενων στην ΤτΕ με τον διοικητή της να του απαντά πως είναι περίπου 850.
Μετά το πέρας της συνάντησης αναμένονται δηλώσεις τόσο από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο κι από τον διοικητή της ΤτΕ.
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος - Τι αναφέρει το νοσοκομείο για το βρέφος με μηνιγγίτιδα
21:51
Στην φυλακή οδηγείται πρόεδρος ΠΑΕ που είχε συλληφθεί για παραβιάσεις του αθλητικού νόμου
21:42
Εντοπίστηκε πολεμικό βλήμα σε οικόπεδο στον Εύοσμο
21:31
«Βιολάντα»: Τι δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο σωλήνα
21:20