ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Τι απάντησε στο CNN Greece για Στουρνάρα

Τσίπρας: Τι απάντησε στο CNN Greece για Στουρνάρα
Συνεργάτες του Τσίπρα σχολίαζαν πως θα ήταν υπερβολή να υπήρχε απόλυτη ταύτιση με τον διοικητή της ΤτΕ με τον οποίο, άλλωστε, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ερθει ουκ ολίγες φορές σε αντιπαράθεση Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/ Andrea Bonetti

«Υπάρχει γόνιμη ανταλλαγή απόψεων κι αυτό είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα».

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση του CNN Greece για το αν υπήρξε ταύτιση απόψεων και προτάσεων στη σχεδόν τρίωρης διάρκειας συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα το απόγευμα της Πέμπτης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Συνεργάτες, εξάλλου, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μας λένε πως θα ήταν υπερβολή να υπήρχε απόλυτη ταύτιση με τον διοικητή της ΤτΕ με τον οποίο, άλλωστε, στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ερθει ουκ ολίγες φορές σε αντιπαράθεση.

Όπως κι αν έχει, ο κ. Τσίπρας αναμένεται το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα να λάβει πρωτοβουλίες συνεννόησης και με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων και της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ συνόδευσαν η Έφη Αχτσιόγλου, τομεάρχης Οικονομικών, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής οικονομικού κύκλου, ο Αλέξης Χαρίτσης, τομεάρχης Ανάπτυξης, ο Γιώργος Χουλιαράκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κι ο Μιχάλης Καλογήρου, διευθυντής του γραφείου του κ. Τσίπρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ