ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για Μαντά: Θα αποπεμφθεί; Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 600.000 ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για Μαντά: Θα αποπεμφθεί; Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 600.000 ευρώ
Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει στρατηγικό κακοπληρωτή τον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη, Περικλή Μαντά, φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του, διερωτώμενος αν θα τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός.

«Την ώρα που πολίτες και επιχειρήσεις βουλιάζουν σε αισχροκέρδεια και χρέη, τους κατάσχονται μισθοί και συντάξεις για οφειλές μερικών ευρώ κι απειλούνται με πλειστηριασμούς κι εξώσεις από τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, αλλά δεν τον ενοχλεί κανείς», τονίζει η Κουμουνδούρου.

Προσθέτουν, μάλιστα, στην αξιωματική αντιπολίτευση πως «φυσικά», πέρα από τα χρέη στο Δημόσιο, έχει δανεικά κι αγύριστα σε τράπεζες σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του.

«Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη, Περικλή Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι απλό: Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίζει να τον καλύπτει;», ρωτούν στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ