ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η Νικολάου;»

ΣΥΡΙΖΑ: «Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η Νικολάου;»
"Η υποψήφια βουλεύτρια Εύβοιας είπε και κάτι σωστό: πως είναι θέμα του πρωθυπουργού αν θα την αποπέμψει", σημειώνουν με νόημα στην αξιωματική αντιπολίτευση ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

«Θα τολμήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η Σοφία Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τα όσα δήλωσε η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το θέμα στα όσα είπε η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής σήμερα Τετάρτη στον ΑΝΤ1 δεν είναι αν προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, αλλά η δεδομένη ζημία δύο εκατ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρείες.

«Ωστόσο, η κυρία Νικολάου είπε και κάτι σωστό: πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη αν θα την αποπέμψει. Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κυρία Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;», υπογραμμίζουν στην Κουμουνδούρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ