ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα - Χριστοδουλίδη: Οι προκλήσεις και οι υψηλές προσδοκίες στην Κύπρο

Συνάντηση Τσίπρα - Χριστοδουλίδη: Οι προκλήσεις και οι υψηλές προσδοκίες στην Κύπρο
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ομιλία στην εκδήλωση μνήμης για τον Βάσο Λυσσαρίδη, ενώ είχε σειρά διαδοχικών συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία της Κύπρου Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/ Andrea Bonetti

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο.

Κατά τη σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στις κάμερες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στον κ. Χριστοδουλίδη από καρδιάς κάθε επιτυχία στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει και τις μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά.

Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της Κύπρου τόνισε την ανάγκη να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών και στις μεγάλες προκλήσεις που αφορούν τόσο τα εθνικά θέματα όσο και την οικονομία και την κοινωνία.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε παρευρεθεί και απηύθυνε ομιλία στην εκδήλωση μνήμης για τον Βάσο Λυσσαρίδη, ενώ είχε σειρά διαδοχικών συναντήσεων με τον υποψήφιο στις τελευταίες εκλογές για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και διπλωμάτη, Ανδρέα Μαυρογιάννη, με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, και τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου.

Το βράδυ της Πέμπτης παρευρίσκεται σε δείπνο που διοργανώνει ο δήμαρχος Λευκάρων, Σοφοκλής Σοφοκλέους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ