ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τι εμποδίζει τον πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τη Σοφία Νικολάου;

ΣΥΡΙΖΑ: Τι εμποδίζει τον πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τη Σοφία Νικολάου;
"Για πόσο ακόμα θα κρύβεται ο πρωθυπουργός;", αναρωτιούνται στην αξιωματική αντιπολίτευση ΙΝΤΙΜΕ NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Στο ζήτημα της Σοφίας Νικολάου επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τα όσα είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζεται πως ο Γιάννης Οικονόμου έκανε σήμερα Πέμπτη ένα ακόμα βήμα αποστασιοποίησης από την υποψήφια βουλευτή με τη ΝΔ στην Εύβοια, χαρακτηρίζοντας δικές της «εκδοχές» τα όσα η ίδια ισχυρίζεται για τη ζημία δύο εκ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο από απευθείας αναθέσεις, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ.

Ωστόσο, κατά την Κουμουνδούρου, για ακόμα μία φορά ο κ. Οικονόμου αρνήθηκε να απαντήσει αν θα την αποπέμψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραπέμποντας στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων.

«Για πόσο ακόμα θα κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης; Μετά και το σημερινό “άδειασμα” από τον κ. Οικονόμου, τι τον εμποδίζει να την αποπέμψει άμεσα από τα ψηφοδέλτια και το κόμμα της ΝΔ;», αναρωτιούνται στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ