ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοφία Νικολάου κατά Πολάκη: Χρυσαυγίτη στοχοποιείς την οικογένειά μου

Σοφία Νικολάου κατά Πολάκη: Χρυσαυγίτη στοχοποιείς την οικογένειά μου
Τι απαντά η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής στις κατηγορίες του Παύλου Πολάκη EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Με δύο αναρτήσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Σοφία Νικολάου απαντά στον Παύλο Πολάκη κάνοντας λόγο για προσωπικό μένος εναντίον της, τονίζοντας ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά του Σφακιανού βουλευτή για συκοφαντίες.

Στις οργισμένες αναρτήσεις της η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής χαρακτηρίζει, «βρώμικο, άθλιο και επικίνδυνο άνθρωπο» τον Πολάκη και επισημαίνει ότι τον καθιστά υπεύθυνο στην περίπτωση που πάθει κάτι η ίδια ή η οικογένεια της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του εστίασε στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου και για το τρόπο απόκτησης και ανακαίνισης του σπιτιού της στο Π. Ψυχικό.

Οι αναρτήσεις της Νικολάου

Στην πρώτη της ανάρτηση η κ. Νικολάου τονίζει πως «το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος».Και συνεχίζει: Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετά από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.

Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια. Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτω και που ελέγχομαι γι’ αυτά.
Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη το μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής. Δόξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους. Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν. Αν έχει τα κότσια ας έρθει στα δικαστήρια χωρίς την ασυλία του να αναμετρηθούμε. Γιατί τα παντελόνια είναι δύσκολο ρούχο και δεν μπορεί να τα φοράει όποιος δεν τα αντέχει».


«Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ»

Στη δεύτερη ανάρτησή της η κ. Νικολάου επισημαίνει ότι ανέχτηκες πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις, αλλά τώρα όπως είπε που θέτει σε κίνδυνο την οικογένεια της, θα κάνει τα πάντα για να τον σβήσει πολιτικά.

«Δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης. Ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου, στο οποίο μένω με τον σύζυγό και τα δύο μου παιδιά. Με καθιστά δηλαδή άμεσο στόχο για κάθε τρελό ακόλουθο του κ. Πολάκη, ποινικών και τρομοκρατών.

Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής», αναφέρει η κ. Νικολάου και προσθέτει: «Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ». Καταλήγει τονίζοντας ότι τον καθιστά υπεύθυνο «αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου» και τονίζει «Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Αντέχω γιατί σε έχω. Αλλά τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ